Téměř tři a půl tisíce návštěvníků zaplnilo 13. července areál společnosti PROBIO ve Starém Městě pod Sněžníkem. Třináctý ročník rodinného festivalu B…
Zatímco kroupy a luštěniny dříve představovaly to nejobyčejnější jídlo, které si naši předci mohli dovolit každý den, my na ně doslova zapomněli. A pe…
„Kdybych mohla kouzelným proutkem změnit jediné v českých běžných jídelníčcích, zvýšila bych množství vlákniny, " říká MUDr. Marie Skalská
Ekologicky pěstované obiloviny mají obvykle nižší nebo srovnatelnou úroveň kontaminace plísněmi jako obiloviny pěstované konvenčně.
Šest podvečerních přednáškových bloků nazvaných Voda a půda jako společenské dilema začíná v Národním zemědělském muzeu v Praze ve čtvrtek 26. dubna. …
S novým vizuálním stylem, logem a novými obaly výrobků přivítala firma PROBIO návštěvníky letošního veletrhu Biostyl na festivalu Evolution.
Superfood hýbe gastronomickým světem. Mnohé překvapí, že superpotraviny nemusí být jen exotické plody dalekých zemí.
Martin Hutař odpovídá na otázku Salonu, jak udržet život na planetě Zemi
Společnost PROBIO, největší český výrobce biopotravin, představila nové firemní logo a spustila nové webové stránky.
Čirokové zrno je nejen přirozeně bezlepkové, ale také skrývá mnoho pozitivních účinků! Že jste o něm ještě neslyšeli?