Salát z červené pšenice

  • Typ receptu: Bezlaktózové, Veganské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 40 min.
  • Množství: 4 porce

Ingredience

  • 250 g pšenice červená BIO PROBIO
  • 1 dle chuti olej olivový extra panenský BIO PROBIO
  • 1 konzerva fazole bílé Cannellini BIO
  • 1 polovina ledový salát
  • 2 ks rajče
  • 2 ks mrkev
  • 1 polovina salátová okurka
  • 1 ks červená paprika
  • 1 ks bylinky
  • 1 dle chuti vinný ocet kvasný

Červenou pšenici dopředu nafermentujte. a připravte dle návodu na obale. Doba vaření se fermentací většinou zkracuje. Návod na to, jak farmentovat najdete tady.

Než se pšenice uvaří,  připravte si zeleninu. Vychladlou pšenici, zeleninu a fazole důkladně promíchejte, osolte a dochuťte dýňovým olejem, vinným octem a bylinkami.

Nechte chvíli odležet a podávejte.

Nakoupit suroviny

Pšenice červená 500 g BIO PROBIO

Pšenice červená 500 g BIO PROBIO

35 Kč
Fazole bílé Cannellini sterilované 400 g BIO PROBIO

Fazole bílé Cannellini sterilované 400 g BIO PROBIO

43 Kč
Olej olivový extra panenský 500 ml BIO PROBIO

Olej olivový extra panenský 500 ml BIO PROBIO

319 Kč
Vybrat vše